facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir






سوال پزشکی کاربر

سوال :

با سلام وقت بخیر آقای دکتر دو سال پیش دیسک گردنم مهره 5و 6 رو لیزر کردم. با تشکر از زحمات شما . در این مدت مشکل خاصی نداشتم اما الان مدت 6 ماه هست که درد گردن دارم آیا دیسک من عود کرده ؟ و اینکه اگر عمل پلاسما را دوباره انجام دهم امکان بهبودی کامل وجود دارد ؟ برای این درد فیزیو تراپی کششی را توصیه میفرمایید ؟ ام ار ای جدید را خدمتتان فرستادم.


دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ] :

سلام ام آر آی ارسال نشده است. معمولا پس از بهبودی دیسک با لیزر پلاسما عود وجود نداشته و در بیش از ۹۹ درصد بهبودی دائمی است. [ 1398-06-11 ]


پاسخ سوال پزشکیدیسک درد گردن

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031
پیامهای بهداشتی
ورزش منظم راهي براي سلامت قلب است


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان