باسلام پسری ۲۴ساله با قد۱۸۶ و وزن ۷۰ هستم ۷ماه هست که از عارضه دیسک کمر رنج میبرم ام آر آی گرفتم وبه پزشک شیراز ارائه دادم و طبق نظریه ایشان دیسک ال۵ دچار پارگی شده من از ناحیه کمر و پای راست درد شدیدی داشتم که بعد ازتزریق آمپول به کمرم در دوجلسه و استفاده چند قرص در کمرم خیلی کم شده اما هنوز درد پای راستم اذیتم میکنه میخواستم بدونم قابل درمان با لیزر هستم یا خیر؟

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام اگر با استراحت دارو و فیزیوتراپی خوب نشدید باید معاینه شوید و ام آر آی برای درمان لیزری دیسک دیده شود وبه سوال جنابعالی پاسخ داده شود [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیجراحی لیزری دیسک

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

پیشگیری و درمان ریزش مو در شیر دهی

آشنایی با بیماری های شایع پوستی

درباره فیموز و پارافیموز چه می دانید؟

سؤالات رایج ومراقبتهای لازم بعد از عمل پروستات

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

هیالورونیک اسید و مزایای آن برای پوست

اثرچیتوسان بر کاهش وزن و چربی های بدن

اختلالات نعوظ شامل چه مواردی می شود؟

هایفو چیست ؟

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]