با سلام ام ار ای رو خدمتتون ارسال کردم ایا لیزر دوباره بر روی باقی مانده بیرون زدگی دیسک امکان پذیر است

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام ام آر آی ارسالی موید بهبودی بیرون زدگی دیسک لیزر شده است. نیازی به لیزر مجدد نیست . احتمالا درد شما بعلت مشکل عضلانی است. انجام فیزیوتراپی موثر است.درد شما منشا دیسک ندارد. [1401-06-20]

پاسخ سوال پزشکیفتق دیسک

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

درمان لک صورت با مزوتراپی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

افزایش تراکم مو با پی آر پی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

کاشت موی طبیعی برای بانوان

علت ریزش ابرو چیست ؟

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

مراقبت های سه ماهه اول بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

علائم خشکی پوست چیست ؟

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

ده نکته تزریق بوتاکس

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]