سلام جناب دکتر من پای سمت راستم درد میگیره عکسم گرفتم گفته مهره ی سه و چهار کمرم تقریبا مشکل پیدا کرده دکتر گفته که با ورزش کردن درست میشود و باید سه سال استراحت کنم به نظر شما من باید چیکار کنم آیا نیاز به عمل جراحی با لیرز دارم؟

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام اگر با استراحت بهبودی حاصل نشود احتمالا با لیزر پلاسما قابل درمان هستید. باید معاینه شوید. [1401-06-17]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پلاسما

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

پاکسازی پوست چیست؟

پیشگیری از کمردرد

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آیا با بوتاکس، بینی کوچک می شود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

فواید و معایب تزریق بوتاکس زیر بغل

نقش پلاکت ها در پی آر پی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

علت و درمان ریزش سکه ای ریش آقایان

کمبود دریافت ویتامین دی و مشکلات پوست و مو

درمان سندرم پیریفورمیس

درمان یبوست در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]