باعرض سلام وخسته نباشى مدت يك مه است عمل پلاسما ليزر ديسك٤و٥انجام دادم طى اين مدت استراحت مطلق داشتم واهنوز درقسمت لگن وباسن درد نسبتاً زيادى دارم لطفاً راهنمايى فرماييد تشكر

دکتر احمد شکرچی زاده :

سلام اقای دکتر همانگونه که قبل از عمل در جریان بوده اید، شما پارگی دیسک شدید داشته و اینجانب توصیه عمل باز کردم. معهذا بهبودی با لیزر پلاسما سه ماه زمان نیاز دارد . در صورتی که بیماری تا سه ماه از عمل با لیزر پلاسما نتیجه نگیرد ، نیازمند عمل باز است. [1401-06-16]

پاسخ سوال پزشکیدیسک کمر لیزر پلاسما

آدرس مطب : اصفهان چهارباغ بالابین زمزم و دروازه شیرازکوچه مختاری ساختمان جم طبقه زیرزمین
تلفن : 36622101 - 031

آیا ورزش، می تواند به اختلال نعوظ کمک کند؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

نحوه ی صحیح شستن صورت

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تشخيص سرطان سينه با سونوگرافی

درمان و اصلاح صورت نامتقارن بدون جراحی با تزریق فیلر

درد کشاله ران و زیر شکم بعد از جراحی

نقش ارث در ایجاد سرطان سینه

ناراحتی های کوچک گوارشی و بارداری ( قسمت دوم )

جراحی سرطان پروستات در چه مواقعی انجام میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]