سلام وخسته نباشید دختری هستم ۲۴ساله درسینه سمت چپم توده هیپواکو به ابعاد۴۴در۱۶میلیمتردرساعت ۱۰دیده شده.میخواستم ببینم تشخیص شما چیه ایا نیاز به جراحی داره؟باتشکر

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی :

سلام، تشخیص و درمان توده های پستان بر اساس شرح حال و معاینه و بررسی های سونوگرافیک یا ماموگرافی می باشد. جهت تصمیم گیری لازم است به پزشک مراجعه و تصمیم گیری شود. در صورتی که توده شما در سونوگرافی توپر باشد بهتراست عمل وخارج شود. هرچند ممکن است نیاز به نمونه برداری سوزنی قبل از عمل هم مطرح شود. [1396-12-16]

پاسخ سوال پزشکیجراحی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، جنب قنادی بابک
تلفن : 32225166 - 031

سنگ شکن کلیه با لیزر چگونه است و چقدر طول میکشد؟

انواع دستگاهاای کرایولیپولیز و کول اسکالپتینگ

بیماری گال چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

ارتباط علائم استرس پس از سانحه با رفتار بیش فعالی جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

هیدروسل چیست و چگونه تشخیص داده میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

معرفی فیلر ژوویدرم Juvederm

سونوگرافی های تخصصی مردان کدامند؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

غربالگری سرطان پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

با ترک های پوستی خداحافظی کنید!

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]