سلام و ادب من پسری 26 ساله هستم الان دوماهه سمت چپ شکمم درد خفیفی دارم گاهی موقع راه رفتن اذیت میشم یا دویدن سونو انجام دادم سنگ 4 میل در کالیس فوقانی چپ دارم ولی مطمعن نیستم این درد از اونه چند ماه پیش دندونم ابسه کرده بود و بصورت خودسر سفکیسم پونصد دو ورق خوردم اخرین قرص رو که خوردم مدفوعم یه هفته خونی بود. خونریزی پیدا کردم یعنی . بعد خوب شدم البته بعد از اون ازمایش مدفوع دادم خون نبود درون مدفوعم سونوگرافی و ازمایش ادرار و مدفوع همه نرمال بوده نمیدونم مشکل از چیه خواهش میکنم کمکم کنید

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی :

سلام، با علائمی که شما مطرح کرده اید منشا درد شما می تواند در درجه اول دستگاه گوارش باشد یا همزمان مشکل گوارش گذرا در اثر مصرف آنتی بیوتیک و مشکل ادراری تناسلی یا جدار شکم باشد. قدم اول برای بررسی این مشکلات معاینه و شرح حال دقیق می باشد که توسط پزشک انجام می شود. [1397-01-23]

پاسخ سوال پزشکیدرد خون خونریزی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، جنب قنادی بابک
تلفن : 32225166 - 031

دردهای گردن و شانه

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

درمان جوشهای زیر پوستی با روشهای خانگی

روش کاشت مو در محل اسکار

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

همه چیز درباره معافیت پزشکی سربازی به علت واریکوسل

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

بوتاکس و فیلر چه تفاوتهایی با هم دارند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان آرتروز کمر و گردن با امواج آر اف

سونوگرافی داپلر چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آمادگی قبل از انجام سونوگرافی

درمان جراحی اکتروپیون یا برگشتگی پلک به خارج

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]