سلام دکتر خسته نباشید به واسطه تیره شدن مدفوعم و همینطور درد در سمت چپ شکمم یکم بالاتر از کمربند که البته الان مربوط به 8 ماه میشه ولی خفیفه مثلا وقتایی ک ورزش میکنم فوق گوارش واسم اندوسکوپی و کلونوسکوپی تجويز کرده با سی تی نمیشه بیخیال کولونوسکوپی شد؟ از اونجایی ک شهرستانم میخام شیراز انجام بدم ولی از دردش میترسم ممکنه بیمار درخواست بده با بیهوشی باشه؟ هزینه کلونوسکوپی و اندوسکوپی تو بیمارستان دولتی و خصوصی با بیهوشی چقدر میشه. ممنون میشم راهنمایی کنید

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی :

سلام، با علائم ارائه شده تصمیم گیری مشکل است. سن و نتایج معاینه و اینکه منظور از مدفوع تیره خون تیره یا قیری است یا خیر مهم هستند. ولی اگر پزشک معالج شما توصیه کرده اند بهتراست انجام دهید. ممکن است به جای کولونوسکوپی سی تی اسکن مخصوص انجام داد ولی دقت آن مانند کولونوسکوپی نیست و ممکن است مجبور شوید هردو را انجام دهید. کولونوسکوپی با بیهوشی سطحی هم قابل اجرا است.چون انجام نمی دهم از هزینه آن خبر ندارم. [1397-04-09]

پاسخ سوال پزشکیدرد ورزش گوارش

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، جنب قنادی بابک
تلفن : 32225166 - 031

جلوگیری از سرطان با ورزش و تغذیه صحیح

سندرم بیماری پس از ارگاسم در مردان به چه معناست؟

مواد غذایی مفید برای اختلالات کبدی

درمان زانو درد با فیزیوتراپی

علت گرفتگی ماهیچه پشت ساق پا

تغذیه ی شناگران

درمان فرورفتگی های گونه

آشنایی با انواع روشهای غیر جراحی لیفت ابرو

سوالات رایج تزریق ژل