facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir






سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام مادر من 9 ماه پیش سنگ و پولیپ صفرا داشت و عمل باز کرد و بعد دچار التهاب پانکراس و دردهای شدید شد و گفتن پانکراتیت بعد از عمل بوده؛ در بیمارستان تحت مداوا بود و درمان شد و درد از بین رفت؛ سوال بنده این هست که آیا التهاب پانکراس بعد از عمل صفرا ، میتونه فرد رو دچار سرطان پانکراس بکنه؟ بین این دو ارتباطی هست؟


دکتر عباسعلی نصر اصفهانی [ متخصص جراحی و لاپاروسکوپی ] :

سلام، التهاب پانکراس باعث سرطان نمی شود. احتمال باقی بودن سنگ مجرای صفراوی و ایجاد پانکراتیت بعدی بیشترین احتمال موجود برای مادر شما است ولی باید علل دیگر پانکراتیت را نیز در نظر گرفت و در صورت تکرار بررسی شوند. از علل نادر پانکراتیت سرطان پانکراس است که در مواردی که علت دیگری برای پانکراتیت یافت نمی شود باید در نظر گرفت. [ 1398-03-16 ]


پاسخ سوال پزشکیدرد سرطان

آدرس مطب : اصفهان خیابان آمادگاه جنب قنادی بابک
تلفن : 32225166 - 031
پیامهای بهداشتی
آیا میدانید استراحت و رژيم غذايي كافي در زمان شيردهي موجب افزايش شيرو مقوي بودن آن مي شود ؟


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان