سلام مادر من 9 ماه پیش سنگ و پولیپ صفرا داشت و عمل باز کرد و بعد دچار التهاب پانکراس و دردهای شدید شد و گفتن پانکراتیت بعد از عمل بوده؛ در بیمارستان تحت مداوا بود و درمان شد و درد از بین رفت؛ سوال بنده این هست که آیا التهاب پانکراس بعد از عمل صفرا ، میتونه فرد رو دچار سرطان پانکراس بکنه؟ بین این دو ارتباطی هست؟

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی :

سلام، التهاب پانکراس باعث سرطان نمی شود. احتمال باقی بودن سنگ مجرای صفراوی و ایجاد پانکراتیت بعدی بیشترین احتمال موجود برای مادر شما است ولی باید علل دیگر پانکراتیت را نیز در نظر گرفت و در صورت تکرار بررسی شوند. از علل نادر پانکراتیت سرطان پانکراس است که در مواردی که علت دیگری برای پانکراتیت یافت نمی شود باید در نظر گرفت. [1398-03-16]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، جنب قنادی بابک
تلفن : 32225166 - 031

اختلالات دو قطبی - قسمت سوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

رحم هتروژن در سونوگرافی چیست؟

زانتالاسما چیست؟

پرورش اخلاق در فرزندان

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

چه مواردی موجب کاهش یا فقدان میل جنسی مردان می شود؟

آیا ماساژ می تواند باعث بروز مشکل شود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

چگونه از پوست در دوران کرونا مراقبت کنیم؟

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

سلامت ستون فقرات خود را حفظ كنيد

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

افزایش تراکم یا پر پشت شدن موی سر

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]