سلام،پانکراتیت مزمن درمان دارد؟ چه درملنی؟ میشود جلوی مبتلا شدن بیمار پانکراتیت مزمن به سرطان پانکراس رو گرفت؟

دکتر عباسعلی نصر اصفهانی :

سلام، پانکراتیت مزمن برحسب علت، درمان های مناسب خودش را دارد که بیشتر پیشگیری و درمان عوارض آن است. بعضی انواع ان هستند که شانس قابل توجه برای ایجاد سرطان دارند که باید مرتب از این نظر بررسی شوند و آزمایشات و بررسی های لازم بطور دوره ای انجام شود. [1398-04-12]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، جنب قنادی بابک
تلفن : 32225166 - 031

آیا تزریق فیلر زیر چشم موجب ریز شدن چشم ها می شود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

فیلر دائم یا موقت، کدام یک بهتر است؟

چگونه به گردن درد مبتلا نشویم؟

نیازهای تغذیه ای بیماران دیالیز

کدام زنان در معرض سرطان سینه هستند؟

رژیم غذایی مناسب درمان اگزما

جراحی کیفوپلاستی چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

علل، علائم، تشخیص و درمان پرمویی یا هیرسوتیسم در زنان

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

همه چیز در مورد روش های درمان دیسک کمر با لیزر