با سلام یه سوال داشتم من صورتم موی ریز و کرکی داره که یدکتر که قبل رفتم گفت چون موها ریز و ضخیم نیست لیزر جواب نمیده خوب راهی نمیمونه جز استفاده تیغ صورت که باعث جوش های ریز میشه و من همیشه جوش دارم و مجبورم لوسیون های مختلف ضد جوش مصرف کنم که جواب نمیگریم و پوستم حساس شده چاره چیه؟ چه لوسیونی خوبه چکار کنم ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر است که محلولهای آنتی بیوتیکی مثل کلیندامایسین استفاده نمایید [1401-08-01]

پاسخ سوال پزشکیاصلاح

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

تومور اربیت چشم چیست و چه علائمی دارد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

بیماریهای شایع چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

علایم واژینیت یا عفونت واژن

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

محافظت ازپوست در برابر آلودگی هوا

سونوگرافی روشی تشخیصی در بیماریها

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آیا ورزش کردن بر سرطان سینه تاثیر گذار است ؟