با سلام خدمت شما من براي مدت يك سال و نيم بدون وقفه قرص جلوگيري مصرف مي كردم بعد از اون يكماه قرص مصرف نكردم و بعد مجددا از روز اول پريودم قرص بلارا مصرف كردم در روز دهم مصرف قرص نزديكي داشتم . اما از روز 19 مصرف قرص در حالي كه 2 عدد قرص دربسته باقي مانده دچار لكه بيني شدم و امروز كه روز بيستم مصرف قرص است لكه بيني من شديد تر شده نميدانم كه علت اين لكه بيني چيست و آيا بايد مصرف قرص را قطع كنم يا مشكل خاص ديگري بوجود آمده .

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما،مصرف قرص را حتی با وجود لکه بینی باید ادمه دهید. گاهی در برخی موارد همزمان با مصرف اولین دوره قرصهای پیشگیری این موراد رخ میدهد. که نگران کننده نیست. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

کاهش احساس نوک سینه پس از عمل پروتز سینه

انواع آسیب های ورزشی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مصاحبه انگیزشی

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

مشکلات شایع پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

روشهای از بین بردن لک پوستی ناشی از آکنه

بهترین و جدیدترین روش غیر جراحی جوانسازی پوست

از اختلال تکاملی زبان چه می دانید؟

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

بیماری رفلاکس معده به مری

مراقبت هاى قبل و بعد از جراحى پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]