باسلام.سوال بارداری در رابطه بدون دخولبارها مطرخ شده. من و نامزدم چنین رابطه ای داشتیم (چندین بار در چند روز متوالی) ،از کاندوم هم استفاده کردیم اما دو مرتبه کاندوم پاره شد که یک بار آن بعد از تعویض کاندوم پس از یک بار انزال بود. از روش اورژانسی با قرص اچ دی استفاده کردیم (اگرچه از بار اول رابطه حدود دو روز گذشته بود) کمتر از دو هفته بعد ایشون پریود شدن.در پریودشون لخته ی خونی شبیه بافت دیده شد مقدار خونریزی هم نسبتا کم بود. از آون زمان هم تا امروز که یک ماه از مصرف قرص گذشته مدام زیر شکمشون درد میکنه و از دو روز قبل نفخ دارن.علائم دیگری از بارداری رو نشون ندادن. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی با توجه به پریود شدن ایشان خطر بارداری گذشته است. بافت دفع شده قطعه ای از دسیدوا و یا لایه داخلی اندومتر به نام دسیدوال کاست بوده که در برخی از دوره های پریود دفع میشود. علایمی که ذکر کرده اید هیجکدام نشانه اختصاصی بارداری نیست. در صورت تعویق پریود بعدی و نگرانی می توانید یکبار آزمایش خون بارداری بدهید. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

نقش رزوراترول در ورزشکاران

علائم عفونت ادراری در بزرگسالان و کودکان

تزریق بوتاکس برای از بین بردن خطوط خرگوشی روی بینی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

پرسش و پاسخهایی درباره وازکتومی- قسمت دوم

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

درمان درد دیسک کمر با لیزر پی ال دی دی

رادیوگرافی بایت وینگ (BW) دندان چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

انواع نمونه برداری یا بیوپسی تحت گاید سونوگرافی در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

کیست کلیه، علت، عوارض، تشخیص و درمان

قبل از کاشت مو لازم است چه نکاتی را بدانیم ؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]