با سلام خدمت خانم دکتر. من یکی از مریض هاتون هستم مشکلم اکنه هست سری اول پیلینگ نقطه ایی شدم و بعد محلول الکلی و کرم سه ژاختنی و یک ژل آکنالن و کپسول دایکسی استفاده کردم .و این دوره که برام کرم ساختنیه لایه بردار تجویز کردید و فرمودید اگه پوست پوسته شد یک هفته داروهامو قطع کنم که الان بعد از اون یک هفته که مجددا استفاده کردم پوسته شد این مشکلی نداره ؟ باید همینطور ادامه بدمش ؟و همون ترتیب اول یک شب درمیان 1ساعت بعد تاصبح و هفته سوم 5 شب د هفته انجام بدم ؟؟

دکتر فاطمه عندلیب :

درود و ادب . اگر پوسته ریزی شدید نیست و در حدی است که فقط خودتان متوجه می شوید اشکالی ندارد . جهت شروع مجدد دارو بعد از یک هفته مجدداً بایستی از ابتدای دستور العمل چاپی عمل کنید . [1400-12-03]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه لایه برداری پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، بن بست پارکینگ عمومی توحید ، مجتمع آسمان ، طبقه چهارم
تلفن : 36260819 - 031

بهترین درمان روزاسه

جوانسازی پوست - قسمت اول

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

خدماتی که در مطب دکتر پونه دورودی ارائه می گردد

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

لیزر تراپی مو برای درمان ریزش موها

میزان تراکم مو در کاشت مو به روش SUT

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

با افتادگی پوستمان بعد از کاهش وزن چه کنیم ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

درمان کمر درد با لیزر پرتوان و کم توان

بهترین سن برای تزريق بوتاکس چند سالگی است؟

تشخیص سرطان پستان در مراحل اولیه