باعرض سلام وخسته نباشید.دختری دوسال ونیمه دارم که دوهفته پیش آبله مرغان گرفته بودوالان جای جوش آبله مرغان روی پیشانی اش مانده است.آیابه نظرشمااستفاده ازروغن شترمرغ مخصوص آسیبهای پوستی موثراست یاداروی دیگری بایداستفاده شود؟ممنون ازتوجه شماپزشک گرامی

دکتر فاطمه عندلیب :

درود و ادب . جای آبله مرغان چون به علت تحلیل عمقی بافت زیر پوستی توسط ضایعه آبله مرغان ایجاد می شود معمولا به داروهای موضعی جواب نمی دهد . [1400-12-04]

پاسخ سوال پزشکیآبله مرغان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، بن بست پارکینگ عمومی توحید ، مجتمع آسمان ، طبقه چهارم
تلفن : 36260819 - 031

درباره تغییر و اصلاح سبک زندگی بیشتر بدانید

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

تراکشن مکانیکی کمر چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

اجزای آمادگی جسمانی

نقش معلمان در کمک به دانش آموزان نارسا خوان

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

آیا کمبود آهن در بدن باعث ریزش مو میشود؟

تزریق بوتاکس به پیشانی چگونه عمل میکند؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

امیوتروفیک لترال اسکلروز چیست و چه درمانی دارد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

نوشیدنی ورزشی مخصوص ورزشکاران حرفه ای

خونریزی بعد از نزدیکی

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]