سلام : روي پوست صورتم قسمت گونه وچانه ضايعات پوسته پوسته وخشني به قطر نيم تا يك سانت وجود داره كه رنگشون كمي از پوستم تيره تر بعضي وقتها خود به خود احساس زبري از بين ميره ولي اثرشون ميمونه ودوباره پوسته پوسته ميشه ، چندين بارم دكتر رفتم ولي جواب نگرفتم لطفا جواب بدين

دکتر فاطمه عندلیب :

درود و ادب . این ضایعات پوستی ممکن است اگزما و یا سبوره باشد . تشخیص قطعی با معاینه بالینی امکان پذیر است . لطفا به متخصص پوست مراجعه نمایید . [1400-12-04]

پاسخ سوال پزشکیاگزما درماتیت مشکلات پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، بن بست پارکینگ عمومی توحید ، مجتمع آسمان ، طبقه چهارم
تلفن : 36260819 - 031

میکرونیدلینگ چیست و چگونه کار میکند ؟

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

چند روز بعد از بوتاکس میشود حمام رفت؟

عارضه آرنج تنیس بازان یا تنیس البو

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ریزش موی مردانه و راه های مقابله با آن

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

خشكي پوست

پیوند مو چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

چگونه لکه های قهوه ای روی دست را از بین ببریم؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

نحوه تهیه و تزریق نانوفت برای زیر چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مغز بزرگ چقدر مفید هست ؟

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]