سلام،خانم دکتر من خانمی ۲۷ساله هستم،دوسال هست که ازدواح کردم،درقسمت سینه و چانه موهای زاید زیادی دارم،هشت جلسه لیزر ایلایت و الکس زدم ولی نتیجه نگرفتم،کیست تخمدان ندارم،آزمایش هورمون دادم که درقسمت تستسترون علامت اچ زده بود که عددش۱،۲بود،لطفا راهنماییم کنید واقعا از این وضعیت خسته شدم

دکتر فاطمه عندلیب :

درود و ادب . اولا به فوق تخصص غدد مراجعه فرمایید . ثانیا لیزر ای لایت ، لیزر اختصاصی موهای زاید نمی باشد و فقط لیزر الکساندرایت به شرط اینکه با فاصله جلسات به طور صحیح برای لیزر موهای زائد انتخاب شود باعث کاهش حجم موهای زاید می شود . [1400-12-03]

پاسخ سوال پزشکیلیزر موهای زائد

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، بن بست پارکینگ عمومی توحید ، مجتمع آسمان ، طبقه چهارم
تلفن : 36260819 - 031

مقایسه عوارض جراحی لیزری دیسک با جراحی باز

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

راههاي جلوگيري از كمر درد

نوار عصب عضله چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ماندگاری عمل زیبایی پلک به چه عواملی بستگی دارد؟

عاقبت بوتاکس مکرر

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

لیزر کیو سوییچ چیست و چگونه تاتو را رفع می کند ؟

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

چگونه قد بلند شويم

درد ها و مشکلات تمامی خانم ها

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

مکمل غذایی آری یا خیر ؟