سلام خدمت شما، نماز روزه ها تون قبول، پسری 20 ساله هستم قسمت پیشانی بنده جایی که مهر نماز قرار میگیره جوش های ریز و.زیر پوستی زده و قرمز شده و مدت هاست مونده و از بین نمیره میخواستم.ببینم.چه کار کنم، ممنون از شما

دکتر فاطمه عندلیب :

درود و ادب . این ضایعات نیاز به داروی موضعی و یا پیلینگ دارند . لطفا به متخصص پوست مراجعه کنید . [1400-12-04]

پاسخ سوال پزشکیپیلینگ مشکلات پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، بن بست پارکینگ عمومی توحید ، مجتمع آسمان ، طبقه چهارم
تلفن : 36260819 - 031

جوان سازی پوست به روش سلول درمانی

درد معده در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

علائم بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

پزشک پوست چه کسی است و چه مشکلاتی را درمان می کند؟

جعبه سیاه بیماری اسکیزوفرنی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

حساسیت پوستی چیست و روش های درمان آن کدام است؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان قطعی چاقی با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

قبل از تزریق ژل به این موارد توجه کنید!

بریس یا ارتوز چیست؟