باعرض سلام.من یک هفتست ازماینوکسیدیل پنج درصدبرای قسمتی از ریشهام که رشدنکرده استفاده میکنم.دوتاسوال اول اینکه دراین یک هفته صورتم خشکی میزنه وپوسته میده مشکل چیه ودوم آیابرای تاثیرگذاری محلول باید ریشمامو بتراشم یاباداشتن ریش هم محلول اثرگذاره ؟باتشکر

دکتر فاطمه عندلیب :

درود و ادب . سوال اول : فقط با معاینه بالینی تشخیص امکان پذیر است . سوال دوم : خیر با وجود ریش هم داروی ماینوکسیدیل موثر است . [1400-12-16]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل افزایش تراکم مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، بن بست پارکینگ عمومی توحید ، مجتمع آسمان ، طبقه چهارم
تلفن : 36260819 - 031

مزایای روش کاشت مو به روش SUT

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

تکنیک رهایش هشیاری

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

کوآنریم کیوتن و عملکرد آن روی ورزشکاران

مبتلایان به ایدز هم می توانند بچه دار شوند؟!

آیا میکرودرم لک را از بین می برد؟

آیا مصرف موضعی ویتامین ث پوست را جوان می کند ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

راههای رفع گرفتگی صدا

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

درباره قرص راکوتان برای درمان آکنه چه میدانید؟

ویتامین های موثر برای جلوگیری از ریزش مو