با عرض سلام و خسته نباشید خانم دکتر میخواستم بدونم آکنوترن با روآکوتان فرق داره؟ چون از لحاظ قیمتی پنج هزار تومن هر ورق تفاوت قیمت داره

دکتر فاطمه عندلیب :

درود و ادب . خیر ماده اصلی هردوقرص آکنوترن و راکوتان ، ایزوترتینوئین است و فقط کمپانی های سازنده آنها متفاوت است . [1400-12-04]

پاسخ سوال پزشکیراکوتان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، بن بست پارکینگ عمومی توحید ، مجتمع آسمان ، طبقه چهارم
تلفن : 36260819 - 031

درمان ماه گرفتگی عروقی توسط لیزر عروقی

نقش كليدی مرطوب كننده ها در درمان سوريازيس

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

اسکلروتراپی ،عوارض و مزایا

لاغری موضعی و رسیدن به اندام مناسب در کوتاه ترین زمان

کدام ترشحات از آلت تناسلی نیاز به درمان دارند؟

بیماری زردزخم چیست

co2 فرکشنال ، لیزر جوانسازی

انواع قارچ های پوستی و راه های درمان آن

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]