سلام خسته نباشید .آقای دکتر من تقریبا 2 سانت از موهام جهت رویششون یه دایره رو تشکیل میدن .آیا هیچ راهی وجود نداره جهت رویششونو درسست کنم

دکتر رضا رباطی :

درمان طبی ویژه ندارد می توانید از ترکیبات مختلف نرم کننده و ماسک یا ژل مو استفاده کنید [1395-02-10]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

هیدروکینون چیست و چه تأثیری در درمان لک صورت دارد؟

خونریزی بعد از یائسگی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

سرطان دهانه رحم در7 شماره

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آنوریسم مغزی چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بیماری فنیل کتونوری در کوکان

تاثیر پرهیز از الکل بر عملکرد نعوظ

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

بهترین راهکارهای درمان جای جوش یا اسکار آکنه

پوستی شاداب و جوان با ویتامین ها

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

امکان تشخیص سرطان پستان با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]