عرض سلام ادب خدمت دکتر عزیز.جوان 22 ساله هستم که موی سفید زیاد در سر دارم این موضوع از 18 سالگی شروع شده و روز بروز رو به افزایش هستم خواستم ببینم راهی هست برای جلوگیری.با تشکر

دکتر رضا رباطی :

سفیدی زودرس مو در اکثر موارد ارثی هست و درمان قطعي ندارد فقط اندک مواردی ثانویه به برخی علل عمومی وکمبودهای تغذیه ای هست که نیاز به ارزیابی آزمایشگاهی دارد [1395-02-10]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

درماپن چیست و چگونه کار می کند ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

علت خارج شدن مایع سفید بعد از ادرار یا همراه با آن

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

درمان اگزما دست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

چطور با گرفتگی عضله مقابله کنیم؟

برای جوانسازی پوست اندولیفت بهتر عمل میکند یا هایفوتراپی؟

آشنایی بیشتر با کار میکرودرم

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

هایفوتراپی چگونه انجام میشود؟

معرفی فیلر ژوویدرم Juvederm