سلام؛مردی سی ساله ام؛چند سالی هست که ریزش مو دارم؛در آزمایش فریتین،تستسترون و فری تستسترون نرمال ولی دی اچ ای سولفات بالا بود؛برایم اسپیرونولاکتون تجویز کرد؛آیا علت ریزش مویم همین است ؟ممنونم

دکتر رضا رباطی :

این دارو نباید در ریزش موی مردان مصرف شود [1395-05-04]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو آزمایش تستسترون

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

درمان افسردگی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

زیبایی مچ و ساق پا با تزریق چربی

تغذیه مناسب پوست

تغذیه و واریس مری

رفع تیرگی دور چشم با کربوکسی تراپی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

غربالگری سرطان پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

چه بیماریهایی ایجاد خارش پوست میکنند؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان پای صاف کودکان با کفش طبی

چگونه سرطان سينه را تشخيص دهيم؟