با سلام خدمت شما ببخشید جناب دکتر ایا شما کاشت ریش را توصیه میکنیدو این که بهترین سن برای این کار چه سنی است با تشکر

دکتر رضا رباطی :

در مورد آسیب ها های خطی مثل بریدگی می توان انجام داد اما صرف ترجیح زیبایی و پرپشت شدن خیر [1395-09-10]

پاسخ سوال پزشکیریش

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

درمان عود هرنی دیسکال با لیزر پلاسما در بیماران با سابقه عمل جراحی باز

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

تفاوت زگیل تناسلی و زائده های پوستی

درمان درد عصب سیاتیک کمر و پا با فیزیوتراپی

دلایل سقط جنین

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

لیفت صورت با نخ

پلاسمای پلک چه روشی است و چگونه انجام می شود؟

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

آرتروز گردن چیست چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

آشنایی با روش پانچ صورت برای درمان اسکار

درمان نقاط ماشه ای یا تریگر پوینت در کلینیک طب فیزیکی دکتر فروغ