سلام .خانمی 31 ساله هستم 10سال پیش دکتر برام قرص رواکوتان تجویز کرد استفاده کردم خوب شدم الان دوباره صورتم جوش بزرگ چرکی زده باز دکتر دوباره همان قرص رواکوتان تجویز کرد 6 ماه استفاده کردم خوب شدم اما وقتی پریود میشم دوباره همان جوش ها برمیگردن با این تفاوت که سریع خشک میشن زیر چانه ام هم موهای زاید دارم لطفا راهنمای کنید که جوش های من اگه هورمونی چه بایدکنم قرص رواکوتان رو ادامه بدم یا قطع کنم وزنم65 لطفا راهنمای کنید

دکتر رضا رباطی :

تشدید موقتی جوشها در جوانی دوره ماهانه شایع است درمان با اکوتان برحسب وزن شما حدود سیصد تا سیصد و شصت کپسول در طی دوره شش ماهه تت یکسال لازم است [1395-09-10]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت قاعدگی چانه

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

روشهای موثر برای رفع و درمان خط خنده

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

روش از بین بردن موهای زائد هورمونی

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

طب مکمل و تغذیه در درمان بی اشتهایی عصبی

جوانسازی پوست با لیزر

تاثیرات منفی استرس بر پوست و مو

توصیه های بعد از عمل قسمت اول

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

ژل های دائمی یا غیرقابل جذب چه هستند؟

جراحی عیوب انکساری بخش پنجم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

افتادگی گوشه های لب چگونه رفع میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]