سلام دکتر خسته نباشید پسری 19 ساله هستم که دچار ریزش موی شدیدی هستم . دو امپول ترکیبی به تعداد شش بار تزریق ، قرص فیناید ، ویتامینه مصرف کردم ولی بهبودی حاصل نشده . همچنین مشکل تیرویید هم نداشتم ام . اقای دکتر قسمت شقیقه هام و بالای گوش یعنی بغل سر و همچنین پشت سر سمت راست خالی شده . به تازگی هم متوجه شدم مژه هام و ابروهام در حال ریزش اند . لطفا راهنمایی کنید . ممنون

دکتر رضا رباطی :

ریزش مو علل مختلفی دارد که درمان مناسب نیاز به معاینه دقیق و گاهی اوقات آزمایش و حتی نمونه برداری پوستی است. در مجموع استفاده مقادیر زیاد ويتامين های خوراکی یا تزریقی در درمان ریزش مو توصیه نمی شود مگر در شرایطی که کمبود ویتامینی خاص یا سوتغذیه مطرح باشد. در مورد سوال شده بر حسب اطلاعات موجود احتمال ابتلا به موارد ناشایعتر ریزش مو نیز به علت ریزش پس سر و تا حدی یکطرفه و ریزش ابرو و مژه وجود دارد و نیاز به معاینه و ارزیابی کاملتر جهت درمان مناسب می باشد. [1395-12-03]

پاسخ سوال پزشکیتزریق گوش مژه

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

بهبود پا درد ناشی از تنگی کانال نخاع کمری

جوانسازی پیشانی با تزریق ژل الانسه

آیا لیزر واژینال موثر است ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

عوار ض جانبی داروهای ضد روانپریشی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

آنژیوگرافی از دست چگونه انجام میشود؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

TUL : شکستن سنگ حالب ازراه مجرای ادرار

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

نحوه انجام لیزر تاتو برای پاک کردن خالکوبی

مزایای بکارگیری لیزر اندولیفت چیست؟