باسلام سال 90 جراحی باز نموده ام قلب باز .ازآن زمان مختصری خارش در محل بخیه ها دارم که اخیرا حدود6ماه است خیلی شدید خارش بخیه ها رو دارم موهای سینه رو هم تمیز کردم ولی درمان نشد خارش بطوریکه حالت تاول وقرمزی شدید حاصل شده راهنمایی کنید. باتشکر فراوان

دکتر رضا رباطی :

در برخی موارد اسکارهای جراحی حالت برجسته و به اصطلاح هیپرتروفیک پیدا می کند که می تواند همراه خارش شدید نیز باشد. در برخی موارد حتی اسکار شدیدتری به شکل گوشت اضافه یا کلویید نیز در محل جراحی روی می دهد. در درمان این موارد از روشهای مختلف شامل داروهای موضعی یا خوراکی، تزریق داخل ضایعه ای، فریزکردن یا کرایوتراپی و لیزر می توان استفاده کرد. انتخاب روش درمان بستگی به وضعیت ضایعه در معاینه بالینی دارد. [1395-12-04]

پاسخ سوال پزشکیجراحی قلب خارش

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

پاسخ به سوالات ای یو دی (2 )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

سوزش ادرار از مهمترین علائم سنگ مثانه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

روشهای غربالگری، تشخیص و درمان سرطان پستان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

برای مبارزه با عفونت های قارچی چه باید کرد؟

بهترین راه درمان ملاسما چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

اهمیت ضد آفتاب

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

چگونه از افتادگی مثانه جلوگیری کنیم؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

نخاع ما تا پایین ستون فقرات نمی آید و کمر را نیمه کاره رها می کند

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]