سلام روز بخیر کرم ضد آفتاب رنگی برای استفاده در طول مفید است ؟ شنیدم که کرم ضد آفتاب رنگی اثر ضد آفتابی ندارد و باید بی رنگ استفاده کرد نظر شما چیست خانم سی و پنج ساله

دکتر رضا رباطی :

در صورت تناسب با میزان چربی پوست مشکلی ندارد [1397-04-17]

پاسخ سوال پزشکیآفتاب

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

سیستم تعادلی بدن

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

۶ توصیه برای مسافرت بدون درد

جامع ترین اطلاعات درباره تزریق ژل لب

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

مضرات نور آفتاب برای مو را جدی بگیرید

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان آرتروز ـ قسمت دوم

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

نشانه ها و روش های درمان بیماری پوست مرغی یا کراتوزیس پیلاریس