سلام اقاق دکترمن پسری 18 ساله هستم.من به بیماری پوستی مبتلا شدم که کناره های بینی و پشت گوش و موی سر پوست پوست میشود و جای ان هم قرمز میشود.بعضی وقت ها این مشکل به وجود میاد و بعضی وقت ها از بین میره.درضمن من وزن بالایی دارم.ممکنه به خاطر چربی زیاد باشه یا بیماری پوستی هست؟راه درمان ان چیست؟ممنون

دکتر رضا رباطی :

احتمال ابتلا به درماتیت سبوره مطرح است. جهت درمان مناسب نیاز به معایه ضایعات است. [1397-04-19]

پاسخ سوال پزشکیپوست بینی گوش

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

بررسی انواع تومورهای بدخیم پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

سلولیت چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

راهکارهای پیشگیری و بهبود دردهای اسکلتی و عضلانی

علل افتادگی ابرو و درمان آن

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

لیزر جوانسازى و روشن سازی تناسلى

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

درمان زانوی پرانتزی در کودکان

فرق برنزه کردن با آفتاب و دستگاه

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

معایب و مزایای کاشت ابرو به روش FUT

علت ایجاد چروک های اطراف لب و درمان آن