سلام خانم ۳۳ ساله هستم. حدودا دو ماه پیش درد در نوک انگشت اشاره دست راستم احساس کردم . چون مشغول انجام پایان نامه بودم گفتم شاید به خاطر تایپ زیاد و کلیک مداوم روی موس است اما الان بعد از دو ماه همچنان درد دارم و چند روز پیش به صورت ناگهانی احساس سوزش کردم و دیدم از زیر ناخنم خون زد بیرون. خون را که پاک کردم دیدم نوک ناخنم کمی از بستر جدا شده و همونجا خونریزی کرده. با دقت که به ناخنم نگاه کردم دیدم سه چاله ریز پشت سر هم در یک خط عمودی روی ناخنم وجود داره. لطفا راهنمایی کنید

دکتر رضا رباطی :

این وضعیت نیاز به معاینه و احتمالا تصویربرداری های خاص دارد. احتمال برخی خال های عروقی مطرح است. [1397-05-08]

پاسخ سوال پزشکیدرد صورت خون

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

سندرم گیرافتادگی شانه چیست و چگونه درمان میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تفاوت کرم روز و شب

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

انواع درد پا و درمان آن

بهترین مارک های بوتاکس در ایران

فلج عصب صورت يا فلج بلز چيست؟

نسل جدید لیزرها را بیشتر بشناسیم

کاشت مو به روش sut چگونه انجام میشود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

پنج عضو صورت شما با افزایش سن پیر می شوند

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]