سلام روزبخیر من از بچگی افتادگی پلک بالا دارم اخیرا به چند پزشک برای عمل مراجعه کردم و گفتن به دلیل فلج عضله های پلک نمی توان پلک را عمل کرد و عوارض زیادی دارد بهم پیشنهاد عمل غیرجراحی با دستگاه پلاسما جت را دارند این روش چگونه است آیا برای من مفید است و ماندگاری آن چقدر است ممنون خانم مجرد سی و پنج ساله

دکتر رضا رباطی :

تزریق بوتاکس یا پلاسما در این مورد تا حدی کمک کننده است. [1397-05-08]

پاسخ سوال پزشکیپلک عضله

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

هیر فیلر یا پر کننده مو چیست و چه کاربردی دارد؟

۱۱ نکته بعد از جراحی دیسک گردن با لیزر

آب درمانی برای دردهای مفصلی و عضلانی

فرو رفتن ناخن در گوشت پا

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

علت انجام جراحی آندوسکوپی هیدروسفالی چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

جوانسازی پوست صورت با آر اف فرکشنال

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان پوکی استخوان

تزریق فیلر زیر چشم

اختلالات صحبت کردن در انسان

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]