سلام برای درمان کلویید که خودبخود بوجود آمده روش تزریق وکرایو اپی انجام دادم البته دو جلسه وکلوییدها تیره شده وحالت زخم پیدا کرده میخواستم بدانم ایا این طبیعی است؟ وآیا اصلا درمان قطع برای کلویید ها ی تولید شده وجود دارد؟ من شنیدم درمان ندارد و امیدی به درمان ندارم لطفاً راهنمایی فرمایید

دکتر رضا رباطی :

زخم شدن بعد چند روز از این نوع درمان چندان غیرعادی نیست. درمان کلویید طولانی بوده و نیاز به جلسات متعدد دارد. [1397-05-08]

پاسخ سوال پزشکیدرمان تزریق

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

علائم شروع زایمان و شرح کامل زایمان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

اهداف درمانی تزریق بوتاکس دیسپورت چیست؟

همه چیز درباره اسپرم

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

جوانسازی اطراف چشم

رفع و درمان تیرگی و سیاهی زیر بغل و کشاله ران

نوروپاتی دیابتی

علائم کاهش میل جنسی در آقایان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

هایفوتراپی روشی مؤثر برای جوانسازی و لیفت صورت

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

انواع روشهای بیوپسی یا نمونه برداری از پستان