با سلام وعرض خسته نباشید به آقای دکتر رباطی من پسری 28 ساله هستم حدود 5 ساله قرص فیناستراید 1 میلی گرم مصرف می کنم تا اینکه بدن و صورتم شروع به خارش و کهیر کرد و به مدت 7ماه فیناستراید مصرف نکردم ولی همچنان خارش و کهیر داشتم و الان که باز فیناستراید مصرف می کنم خارشم نه کمتر میشه نه بیشتر می خواستم بپرسم فیناستراید باعث میشه یا حساسیت به چیز دیگه ای دارم ؟ باتشکر فراوان

دکتر رضا رباطی :

با توجه به توضیحات خارش بدن شما به مصرف فیناسترید ارتباط چندانی ندارد. جهت درمان خارش نیاز به معاینه پوستی و احتمالا برخی آزمایش ها است. [1397-05-08]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید خارش کهیر

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

علت و علائم کاهش بینایی در کودکان

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تشخیص حاملگی پوچ با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

نکات مراقبتی برای جوان ماندن پوست

جراحی پروستات به روش رادیکال پروستاتکتومی

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

سؤالات شایع در مورد هایفو

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

تأثیر جراحی بوکال فت در چهره چگونه است؟