سلام آقای دکتر من پوسته ی پشت سرم را میکندم هی زخم میشد و دوباره میکندم تااینکه موهای اون قسمت ریخت الان باید چیکارکنم؟ به شدت نگرانم چون هم دخترم و کم سن و سال و هم اینکه باتوجه به سنم نمیشه که بکارم آیا میشه موهای ریخته را با دارو برگرداند؟ 21 سال سن دارم ممنون

دکتر رضا رباطی :

بهتر هست معاینه شوید و در صورت نیاز ارزیابی های تشخیصی دقیقتری صورت گیرد. [1397-10-02]

پاسخ سوال پزشکیدارو

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

راه اندازي مركز فوق تخصصي ديابت

جراحی عیوب انکساری بخش سوم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

روش های جوانسازی و جوان شدن بخش دوم

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

ملاحظات تغذیه ای دراگزما

چه زمانی بعد از بوتاکس می توان آرایش کرد؟

شناخت و تشخیص انواع شوره سر

عکس رنگی دندان برای ارتودنسی

ورزش درمانی چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

کاربردهای لیزرالکساندرایت کوترا

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]