با سلام مدتی پس از برگشت از خارج کشور دچار خارش وسوذش درسروصورت ناخن انگشتان وبعد تمام بدن شدم وچیزی مثل پرز خیلی ریز روی تمام بدن تکثیرمیشه بیشتر شبها تحرک دارن ونمیدونم چطور زیر پوست نفوذ میکنن وتا مدتی تحرک دارن وبعد یه ناحیه دیگه و چشم وگوش . کاهش وزن سریع تا سی کیلو.متاسفانه مادر وبرادرم همین مشکل رو دارن . همه جور ازمایش دادم فقط ازینو فیلی و ای جی ای نرمال نبود بترتیب 20 و497 خواهشمنم راهنمایی بفرمایید با تشکر عباس

دکتر رضا رباطی :

با توجه به خارش همراه کاهش وزن شدید نیاز به معاینه و ارزیابی کامل آزمایشگاهی تصویربرداری و شاید نمونه برداری پوستی جهت تشخیص درست و درمان مناسب هست. [1397-10-03]

پاسخ سوال پزشکیخارش ناخن پوست

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

هایفوتراپی

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

برگرداندن وازکتومی

محافظت ازپوست در برابر آلودگی هوا

لیفتینگ با نخ

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

اوتیسم چیست ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

دلایل بروز جوش صورت یا آکنه چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

10 توصیه به فرد دارای لکنت

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

علت و درمان شکستگی مهره گردن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

انتقال جنین به رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]