سلام خسته نباشید برای روشن تر کردن پوست تیره، به صورت ژنتیکی، راه کار چیست؟ پوست بدنم اختلاف رنگ زیادی با صورتم داره، دوست دارم روشن تر کنم. به چند کلینیک مراجعه کردم اما راهکاراشون مختلف بود. ممنون میشم بهم پاسخ بدین

دکتر رضا رباطی :

رنگ اصلی پوست را نمی توان عوض کرد اما جهت کاهش لکه ها و تیرگی پوست برحسب یافته های بالینی و تشخیص، درمان های دارویی در کنار روشهایی مانند لیزر و میکرونیدلینگ و مزوتراپی موثر است [1397-10-05]

پاسخ سوال پزشکیپوست صورت

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

کاربرد لیزر پر توان و فواید درمانی آن در طب فیزیکی و توانبخشی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

جوش و اسکار جوش؛ علت، درجات و درمان آکنه

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

درمان بیماری های گوارشی با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

سرطان های کشنده دستگاه تناسلی آقایان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

روشهای غیر جراحی لیفت گونه کدامند؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

رابطه سردرد و مفصل فکی

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

التهاب کبد چیست؟

عوامل ایجاد کننده ی آسیب های مو

کربوکسی تراپی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]