سلام من پسری 18 ساله ام بدنم موی زیادی دارد اینکه بخواهم با ژیلت موهای زاید را کوتاه کنم بسیار وقتگیر و خسته کننده است و زدن موهای اطراف مقعد ملال آور است.آیا راه سریع و کم هزینه و بی بو چون میگویند واجبی یا موبر بوی بدی دارد.دیگری برای از بین بردن موهای زاید نیست؟ اسپره ای کرمی پمادی یا هر چیز دیگر لطفا بفرمایید بهترین راه چیست و از کجا باید تهیه کرد؟

دکتر رضا رباطی :

راه حل موقتی استفاده از کرم های مو بر و راه حل دائمی تر لیزر می باشد. [1398-01-18]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

درمان آرتروز با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

بررسی علت و علائم ساییدگی یا آرتروز شانه

بهترین سن برای تزریق بوتاکس چه سنی است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

روش هایی برای پاکسازی و جوانسازی پوست صورت

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

لیزر موهای زائد چگونه عمل میکند؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

علت برگشت موها بعد از لیزر چیست؟

شایعترین علت ناباروری در مردان

درد سیاتیک چیست ؟

درباره پرکننده های پوستی بیشتر بدانید