سلام روز بخیر حدود 11 جلسه لیزر رفتم ولی هنوز موهای رشد می کند البته نسبت به قبل کمتر پزشک گفتن به دلیل استفاده از قرص بیوتین و د3 و مولتی دیلی این روند دیرتر جواب می دهد آیا درست است قرص بیوتین و مولتی دیلی هفته ای سه بار استفاده می کنم و قرص د3 ماهی یکبار و سوال دوم این است که اگر مصرف قرص ها را به هفته ای یکبار کاهش دهم بهتر است یا خیر ممنون خانم مجرد سی و شش ساله

دکتر رضا رباطی :

مصرف قرص ها اشاره شده اثر چندانی در مورد رشد موها بعد لیزر ندارد. در این موارد ارزیابی هورمونها و همچنین بررسی نوع و تنظیمات لیزر به کار رفته توصیه می شود. [1398-06-04]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

انواع جراحی دیسک کمر به روش بسته و روش باز

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بهترین زمان سونوگرافی برای تشخیص اندومتریوز

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

علل درد باسن در پشت لگن

لیزر فرکشنال CO2 و جوانسازی پوست

بررسی راه های درمان درد ستون فقرات و پیشگیری از آن

آفتاب سوختگی و درمان آن

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

تأثیر استفاده از روگین برای درمان ریزش مو

انواع بریس Brace یا ارتز Orthosis

روشن سازی و رفع تیرگی پوست ناحیه تناسلی زنان