سلام روز بخیر سلام من جلسه لیزر رفتم به دتسگاه الکس ولی چون قرص هورمونی استفاده می کنم بهم گفتن دستگاه دیالکس رو امتحان کن بهتر نتیجه می گیری نظر شما چیست ممنون خانم سی و شش ساله پوست هم سبزه است

دکتر رضا رباطی :

انتخاب نوع دستگاه لیزر بر اساس ضخامت مو ها و رنگ پوست می باشد و ارتباطی به مصرف داروهای هورمونی ندارد [1398-06-16]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

9 عارضه ای که در اثر بزرگ بودن سینه ها ایجاد میشود

چرا پوست پیر میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

ماسک

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

آیا مزوتراپی روشی برای درمان لک صورت است؟

شرایط معافیت پزشکی فتق در خدمت سربازی

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

انواع روشهای جوانسازی زیر چشم

راهنمای سفر با هواپیما، کشتی، اتومبیل در دوران بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

روش تزریق فیلر خط خنده

علت درد در جلوی ران