من جلسه لیزر رفتم به دستگاه الکس ولی چون قرص هورمونی استفاده می کنم بهم گفتن دستگاه دیالکس رو امتحان کن بهتر نتیجه می گیری نظر شما چیست ممنون خانم سی و شش ساله پوست هم سبزه است دکتر رضا رباطی : انتخاب نوع دستگاه لیزر بر اساس ضخامت مو ها و رنگ پوست می باشد و ارتباطی به مصرف داروهای هورمونی ندارد با سلام و سپاس از پاسخگویی پیرو این سوال با توجه به پرمویی و پوست سبزه من شما چه دستگاهی را پیشنهاد می فرمایید الکس رو که حدود ده جلسه رفتم زیاد فایده نداشت ممنون

دکتر رضا رباطی :

اگر مشکل هورمونی وجود دارد باید درمان مناسب دارویی انجام شود. انتخاب نوع لیزر بر حسب قطر و ضخامت موها و رنگ پوست انجام می شود که در این مورد با متخصص پوست حاضر در کلینیک ی که مراجعه کرده اید، مشورت کنید. [1398-06-30]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

درمان قاعدگی دردناک

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ام ار ای بعد از عمل با لیزر پلاسما

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

گودی و تیرگی دورچشم

مؤثرترین راه های درمان بورسیت زانو در کلینیک طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

مشخصات وعوارض رژيم هاي غذايي غلط

درباره تغییر و اصلاح سبک زندگی بیشتر بدانید

دکتر پونه دورودی [ کوچینک سلامت و زیبایی ]

تکنیک های ماساژ پوست

طب تسکینی در خانه Home Care

دکتر عبد الرحیم حزینی [ فوق تخصص آنکولوژی ]

اعمال جراحی زیبایی و ترمیمی زنان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]