با سلام همسرم 38 ساله حدود دو سالی دچار ریزش موی در قسمتی از فرق سر شده که اکنون پیشرفت هم کرده پزشک برای او بیوپسی تجویز کرده ایا ضرورت دارد با تشکر

دکتر رضا رباطی :

اگر شدت ریزش مو زیاد باشد به ویژه اگر با تعییرات پوست سر همراه باشد انجام بیوپسی جهت دستیابی به تشخیصی دقیق تر لازم است. [1398-07-25]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

دلایل بروز جوش صورت یا آکنه چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان افتادگی خفیف پلک فوقانی با پلکسر

TL بستن لوله های رحمی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

مشکلات اورولوژی و معافیت پزشکی سربازان

روشن سازی و رفع تیرگی پوست ناحیه تناسلی زنان

فعالیت ورزشی در دوران بارداری و اثر آن بر جنین

قفل شدن زانو به چه وضعیتی گفته می شود؟

تغدبه و طب مکمل درکمردرد

تزریق بوتاکس خط اخم