سلام من دختری ۲۶ساله ام .لا پوست سفید که دکتر بهم گف بیماری روزاسه دارم.تاالان ۱۰۰تا قرص داکسی سیلین خوردم و یه سری داروی ساختنی که به داروهای ساختنی صورتم حساسیت نشون داد و باخوردن قرصا فقط جوش زدنم کم شد ولی تاثیر چندانی براقرمزی پوستم نداشت و پوستم خیلی حساسه باید چیکارکنم

دکتر رضا رباطی :

در مورد قرمزی پوست در این بیماری در صورت عدم بهبودی با درمان دارویی نیاز به لیزر می باشد. [1398-07-29]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، خیابان ولیعصر ، بالاتر از پارک ساعی ، کوچه سی و دوم ، ساختمان یاس ، واحد204
تلفن : 88881224 - 021

میکرودرم روشی مؤثر برای شادابی و جوانسازی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

لیفت چشم گربه ای با نخ چگونه انجام میشود؟

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان بی خوابی

کومدون چیست و تفاوت آن با دیگر انواع آکنه

لایه برداری از پوست

بررسی ورزش های قدرتی دیسک کمر

در چه مواردی باید به متخصص پوست مراجعه نمود؟

ایمان ، نیرویی که کوه هارابه حرکت درمی آورد

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]