سلام خانم دکتر با عرض معذرت میدونم که این سوال ربطی به تخصص شما نداره ولی میخواهم نظر شما رو بعنوان یک پزشک بدونم ممنون میشم که سوالمو در اسرع وقت جواب بدید چون خیلی نگرانم به تازگی در مقاله ای خواندم که دستکشهای لاتکس ( وکاندوم)محافظت کافی در برابر ویروس HIV و هپاتیت ندارند وویروس ایدز میتونه از طریق سوراخهایی که کمتر از پنج دهم میکرون قطر دارند از دستکش به ظاهر سالم عبور کنند این منو خیلی نگران کرده چون من همیشه با خون در تماسم (در آزمایشگاه) از طرفی در بعضی دیگراز سایتهای خارجی گفتند که این فرضیه درست نیست چون دستکش لاتکس نسبت به اب نفوذناپذیر است از نظر شما این فرضیه تا چه حد درست است؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی ضمن عذرخواهی از تاخیر در پاسخگویی به سوال شما، در مورد ویروس های هپاتیت و HIV قطعا یک نکته مشخص استو ان اینکه ویروس هپاتیت بسیار ویرولنت تر ویا مسریتر از ویروسHIV و مقاومتر است ولی ویروسHIV مقاومت کمتری دارد. بهترین کار محافظت در برابر هر دو نوع ویروس است. من هم مانند شما تنها از دستکش لاتکس استفاد ه میکنم وامیدورام این دستکشها با توجه به عدم نفوذپذیری نسبت به آب بتوانند محافظت را در برابر ویورسها ایجاد کنند این فرضیه با توجه به رفتار این ویروسها به نظر صحیح می رسد. [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیکاندوم

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

جلسات تزریق چربی و زمان مناسب ترمیم چقدر است؟

امگا سه عامل مهم سلامت

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

چه کنیم که عید جوانتر به نظربرسیم ؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

مزوتراپی و درماپن

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

عوارض مصرف داروی راکوتان

علل و درمان تیرگی و سیاهی زیر بغل

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

لیزر کل بدن چند جلسه است و چند دقیقه طول میکشد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

علائم کمبود منیزیم

عوارض بوتاکس چیست؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]