سلام حسین هستم 45 سال سن شارکو ماری توث نوع 1 دارم 4 سال پیش فیروزگر خدمتتون با پای خودم بدون کمک اومدم ای اف او دادید که مقداری ای اف پای راست کح بو د مدتی راحت بودم و کجی را متوجه نمی شدم الان بیمار ی پیشرفت کرده دو پا شدیداٌ ضعیف و به سمت داخل قوس داره دستهام بشدت ضعیف و کج شدن بدون کمکی امکان راه رفتن ندارم مکرر زمین میخورم و.به پزشک بخاطر شرایط سخت تردد مراجعه نداشتم امکان اینکه بیام خدمتتون بخاطر شرایط جسمی سخت هست اما اکر نتیجه داره میام دارو و درمان دارد ؟ لطفا کمک کنیدباتشکر

دکتر طناز احدی :

سلام بهتر است یک دوره کاردرمانی انجام دهید برای تقویت عضلات دست و پا [1397-09-20]

پاسخ سوال پزشکیدارو درمان

آدرس مطب : 1
تلفن : 1 - 1

سندروم درد تروکانتریک بزرگ یا درد ناحیه خارجی باسن و خارج ران پا

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

دلایل شایع مشکلات غذایی در کودکان

ژل آلیاکسین؛ ژلی منحصر به فرد برای زیر چشم

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

عواملی که سلامت مژه ها را تهدید میکند

سندروم پیش از قاعدگی

سنگ شکنی کلیه به چه فرایندی گفته می شود؟

روش های جوانسازی و جوان شدن بخش دوم

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

درمان درد زانو با روش پی آر پی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بعد از عمل پروستات چه نکاتی را باید رعایت کنیم؟