سلام.دکتر پسری 23 ساله از خوزستان هستم گوش راستم ناشنوایی عمیق مادر زادی داره ولی گوش چپم در کودکی با برخورد صدای ترقه شنوایش خیلی کم شد و عمل کردم که شنوایش برگشت ،بعد از مدتی با برخورد ضربه ناخواسته به سر شنوایش متوسط و مجبور به استفاده از سمعک شدم و وزوز هم دارم وحالا تو تابستان یه مشکل جدی پیش امده اینکه تو یه هفته شنوایی ام به صفر رسیده که دکتر شستشو داد که کاملا تمیز بود البته سمعک هم جواب نداد . گفتند باید کاشت انجام دهی نمیدانم چکار کنم . خواهش میکنم راهنماییم کنید؟

دکتر سعید ملایری :

شهروند گرامی : با سلام اگر میزان کم شنوایی شما به حدی رسیده باشد که سمعک جوابگو نیست، ناچارا باید از وسایل قابل کاشت مثل کاشت حلزون استفاده کنید. [1397-01-28]

پاسخ سوال پزشکیگوش مادر کودک

آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

آزواسپرمی در مردان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

چرا به بدلیجات حساسیت دارم؟!

سوندهای مجرای ادراری

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

عوامل مؤثر بعداز جراحی تا تجويز اندام مصنوعی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

نمونه برداری از پروستات چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درباره بیماری پوستی پسوریازیس چه میدانید؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

آیا لیزر موهای زائد زیر بغل خطرناک است؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تأثیر آلاینده ها روی پوست

مزوژل بهترین روش جوانسازی پوست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]