سلام آقای دکترمن 20 سالمه و مشکل من اینه که صداهای خیلی کم رو اصلا نمیشنوم مثلا صدای 1تلویزیون .و یه سری صدا ها هم میشنوم ولی متوجه نمیشم چی میگن .در شنوایی سنجی هم مشخص شد که افت شنوایی حسی عصبی متوسط دارم حاا سوالم اینه که ممکنه بیشتر از این افت کنه شنواییم یا تا آخر همینطوری میمونه ؟و اینکه آیا میشه با تمرین کردن صدا هایی ک درک نمیکنو ،درک کنم؟؟در ضمن دکتری ک رفتم برام سمعک تجویز نکرد وگفت نیاز ندارم و یه آمپول تجویز کرد فقط

دکتر سعید ملایری :

شهروند گرامی : با سلام کم شنوایی حسی عصبی معمولا پیشرونده نیست و بعد از سن چهل سالگی که آغاز روند پیرگوشی است به تدریج افت بیشتری پیدا می کند. اگر کم شنوایی شما از نوع حسی عصبی باشد، معمولا از راه دارو یا جراحی قابل درمان نیست و استفاده از وسایل کمک شنوایی و توانبخشی شنوایی کمک کننده است. اگر در دریافت صداها به ویژه در محیط شلوغ مشکل دارید یا دچار خستگی می شوید، باید از وسایل کمک شنوایی و یا توانبخشی شنوایی استفاده کنید. توانبخشی شنوایی شامل تمریناتی است که به شما کمک می کند تا بهتر بتوانید در م [1397-02-04]

پاسخ سوال پزشکیشنوایی اعصاب سمعک

آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

شروع انتی کواگولانت پروفیلاکسی در کودکان بستری مبتلا به کوید

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

علت و درمان شکستگی مهره گردن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

درد حین رابطه جنسی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

پانچ جای جوش برای درمان اسکار آکنه

تغذیه و واریس مری

چیت میل چیست؟

سکته مغزی

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

سندروم بیش تمرینی

راهکارهای مناسب برای جلوگیری از ریزش مو بعد از زایمان