facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir




















سوال پزشکی کاربر

سوال :

سلام وقتتون بخیر من یک پسر ۱۸ ساله ام تو ۶ سالگی براثر عفونت گوش راستم دچار یک سوراخ ریز شد ک ترمیم شد دوسال پیش هم همچین اتفاقی براثر ضربه رو گوش چپم ایجاد شد ولی بر اساس تشخیص پزشک سوراخها ریز بودند و ترمیم شدند پزشک شنوایی سنجی هم ۳ لایه بودن پرده رو تایید کرد ولی هنوز هر از گاهی گوش چپم درد میگیره در ضمن اعتیاد شدید ب موزیک با هدفون و صدای بلند دارم این موارد میتونه باعث کاهش شنوایی بشه؟ سوالات دیگه ای هم دارم ک ب علت محدودیت متن نمیتونم بپرسم


دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ] :

شهروند گرامی :با سلام پارگی پرده گوش به طور خودبخودی ترمیم می شود و جای نگرانی ندارد، اما بعد از ترمیم ممکن است حساسیت گوش به صداهای بلند مثل موسیقی که از طریق گوشی گوش داده می شود افزایش پیدا کند. استفاده از صدای موسیقی در طولانی مدت به ویژه اگر با گوشی های موبایل باشد، می تواند آسیب جدی به شنوایی وارد کند. برای شما که سابقه پارگی پرده گوش دارید، توصیه می شود که تا حدامکان از هدفون های بزرگ با ولوم متوسط استفاده کنید و ساعات استفاده از موسیقی را نیز محدود کنید. [ 1397-02-25 ]


پاسخ سوال پزشکیعفونی گوش شنوایی

آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021
پیامهای بهداشتی
آیا میدانید بهترين زمان خوردن شير توسط نوزاد نيم ساعت پس از زايمان است ؟


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان