سلام وقتتون بخیر من یک پسر ۱۸ ساله ام تو ۶ سالگی براثر عفونت گوش راستم دچار یک سوراخ ریز شد ک ترمیم شد دوسال پیش هم همچین اتفاقی براثر ضربه رو گوش چپم ایجاد شد ولی بر اساس تشخیص پزشک سوراخها ریز بودند و ترمیم شدند پزشک شنوایی سنجی هم ۳ لایه بودن پرده رو تایید کرد ولی هنوز هر از گاهی گوش چپم درد میگیره در ضمن اعتیاد شدید ب موزیک با هدفون و صدای بلند دارم این موارد میتونه باعث کاهش شنوایی بشه؟ سوالات دیگه ای هم دارم ک ب علت محدودیت متن نمیتونم بپرسم

دکتر سعید ملایری :

شهروند گرامی :با سلام پارگی پرده گوش به طور خودبخودی ترمیم می شود و جای نگرانی ندارد، اما بعد از ترمیم ممکن است حساسیت گوش به صداهای بلند مثل موسیقی که از طریق گوشی گوش داده می شود افزایش پیدا کند. استفاده از صدای موسیقی در طولانی مدت به ویژه اگر با گوشی های موبایل باشد، می تواند آسیب جدی به شنوایی وارد کند. برای شما که سابقه پارگی پرده گوش دارید، توصیه می شود که تا حدامکان از هدفون های بزرگ با ولوم متوسط استفاده کنید و ساعات استفاده از موسیقی را نیز محدود کنید. [1397-02-25]

پاسخ سوال پزشکیعفونی گوش شنوایی

آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

درمان سرطان بیضه با شیمی درمانی

هیستروسالپنگوگرافی یا عکس رنگی رحم چیست؟

مگس پران بخش اول

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

روش های نمونه برداری از پستان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

تغذیه در آندومتریوز

دلایل کم پشتی ریش و سبیل و روش پر پشت کردن

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

سقط مکرر - بخش سوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

مصرف قرص هیرویت بعد از کاشت مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نکاتی که قبل از کاشت مو باید رعایت کنید

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]