با سلام و خسته نباشبد من خواستگاری دارم که از دو گوش مشکل کم شنوایی دارد و از سمعک استفاده میکند. با توجه به اینکه پدر و مادرش ازدواج فامیلی داشتن ممکنه مشکل کم شنوایی اش افت کنه و بدتر بشه؟؟؟؟؟ در صورتیکه خودش میگوید تشخیص دکتر بر اثر عفونت بوده با توجه به این مورد ها که عرض کردم احتمال اینکه شنوایی اش بدتر بشه هست یا خیر؟؟؟ و برای بچه دار شدن ممکنه روی بچه اثر بذاره؟؟؟؟؟ واقعا سر دوراهی موندم ممنون میشم جوابمو بدین سپاس

دکتر سعید ملایری :

در کم شنوایی ارثی، ممکن است هیچ کدام از پدر و مادر علایم کم شنوایی نداشته باشند و فقط به دلیل داشتن ژن مغلوب باعث ایجاد کم شنوایی در فرزند شوند.بر این اساس، تشخیص اینکه واقعا ازدواج شما با این فرد باعث به دنیا آوردن فرزند کم شنوا شود بسیار دشوار هست و نمی توان به راحتی اظهار نظر کرد. پیشنهاد می شود در صورت امکان، به یکی از کلینیک های ژنتیک مراجعه کنید و با انجام آزمایش های مختلف از جمله ترسیم شجره ژنتیکی اطمینان بیشتری در این زمینه کسب کنید. [1397-04-26]

پاسخ سوال پزشکیگوش شنوایی سمعک

آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

مهمترین کاربردهای لیزر کیوسوئیچ

تاثیر لیزرهای کم توان ( کلاه لیزر) بر ریزش موی آندروژنتیک

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

پروتز زیبایی چیست؟

نحوه تزریق پلاسمای غنی از پلاکت یا پی آر پی

چگونه در 60 سالگی هم جوان و شاداب باشیم؟؟

نکاتی در مورد بالش های طبی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

روش های پیوند مو

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در دیابت نوع 2

تزریق ژل گونه یا گونه گذاری