باسلام آیا امکان دارد که با زدن یک سیلی محکم به گوش شخصی بدون اینکه دچار پارگی پرده گوش شود دچار کاهش شنوای شنوای حسی عصبی شدید شود .

دکتر سعید ملایری :

ضربه به گوش یا سر نمی تواند به تنهایی عامل ایجاد کم شنوایی حسی-عصبی باشد، مگر آنکه شدت ضربه آنقدر زیاد باشد که منجر به شکستگی جمجمه گردد. [1397-06-10]

پاسخ سوال پزشکیگوش اعصاب

آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

وظایف خانواده در پیشگیری از رفتارهای پر خطر فرزندان

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

تشخیص توده غیر طبیعی در بیضه با سونوگرافی بیضه

تشخیص سرطان تخمدان با سونوگرافی

پاسخ به 22 سوال رایج در مورد بوتاکس

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تاثیر برداشتن یک یا دو بیضه بر سلامت جنسی مردان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

لیفت شقیقه با ژل چگونه انجام میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

تزریق فیلر زیر چشم چگونه است؟