با سلام من گوش راستم حدود دو هفته میشه که بعد از یه سرماخوردگی گرفته.دکتر که رفتم گفت چیزی نیست.به نظر شما چی کار کنم

دکتر سعید ملایری :

سرماخوردگی و مشکلات مرتبط با آن معمولا باعث گرفتگی گوش می شود و این موضوع در سنین بالاتر بیشتر احساس می شود. اما این مشکل موقت است و بعد از رفع سرماخوردگی برطرف می شود. اگر مشکل ادامه پیدا کرد، نیاز هست برای بررسی وضعیت شنوایی خود به متخصص مراجعه کنید. [1397-07-21]

پاسخ سوال پزشکیگوش

آدرس مطب : تهران ،انتهای خیابان امام خمینی سپه غربی نرسیده به بزرگراه یادگار امام خمینی ،پلاک 1386
تلفن : 66845959 - 021

انواع سونوگرافی 3 بعدی و 4 بعدی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آب درمانی برای دردهای مفصلی و عضلانی

مراقبتهای بعد از عمل پلک چیست؟

درمان افتادگی پوست با لیزر جوانساز

ماکولار آمیلوئیدوز چیست و چگونه تشخیص داده میشود؟

نکات و پاسخ به سوالات در مورد لیزر ای پی ال

همه عواملی که اجازه نمیدهند چربی های شکمی آب شوند را بشناسید(1)

درباره مسائل جنسی بشتر بدانید